Webshop Taartenwereld

Showing 1–18 of 49 results

Aardbeibavarois taart

€2.50 pp

Een heerlijke zachte bavarois van aardbeien.  De taarten worden gecombineerd met een vanillebiscuit.

Aardbeivlaai

Vanaf 10 euro

Onze vlaaien worden uitgewerkt met een zanddeeg en verse pudding.  Deze nadien ruim belegd met het gewenste fruit. Onze aardbeitaarten maken we enkel in het seizoen.

Botercrème taart

Vanaf 20 euro

“Onze biscuit bestaan uit een zachte vanille biscuit.  Deze worden standaard afgewerkt met botercrème en chocolade. Standaard worden deze biscuit gevuld met de botercrème waarmee ze afgewerkt worden.

Botercrème taart met deco set

Vanaf 25 euro

Onze biscuit bestaan uit een zachte vanille biscuit.  Deze worden afgewerkt met botercreme en chocolade. Gelieve het thema te kiezen uit de lijst. Indien er toch geen deco-set van het gevraagde thema beschikbaar is contacteren wij u hier over.

Botercrème taart met foto

Vanaf 25 euro

Onze biscuit bestaan uit een zachte vanille biscuit.  Deze worden standaard afgewerkt met botercrème, chocolade en foto. Standaard worden deze biscuit gevuld met de botercrème waarmee ze afgewerkt worden.

Cakepops

vanaf €1,30

Een cakelolly omhuld met chocolade en afgewerkt naar eigen keuze.  Geef in opmerkingen je thema, kleuren,… door.

Cappuccino

vanaf € 0,90 per potje

Met een romige smaak van koffie. Afgewerkt met slagroom en chocolade.

Chipolata

vanaf € 0,90 per potje

Een lekkere mousse van calvados, verrijkt met appeltjes

Chipolata taart

€2.50 pp

Een heerlijke zachte bavarois van aardbeien.  De taarten worden gecombineerd met een vanillebiscuit.

Chocolade lactosevrij

vanaf € 30

We hebben een klein assortiment van lactose vrije mellkchocolade. ingr: suiker, cacaoboter, cacaomassa, rijstpoeder(rijststroop, rijstmeel), voedingsvezels (inuline), emulgator:sojalecithine,natuurlijke cacao aroma, natuurlijke vanille aroma Tegen pasen hebben we steeds paaseitjes liggen, voor de Sint zijn er de mannetjes,…. U kan ook steeds bepaalde artikelen bestellen (neem gerust contact op)

Chocomousse taart

vanaf €2,50 pp

Met liefde wordt onze huisgemaakte chocomousse gemaakt.   In de taarten zit een chocolade biscuit.  Voor een echte chocoladebom kan u onze “de luxe” kiezen.

Combitaart eetbaar

Vanaf 63 euro

Onze biscuit bestaan uit een zachte vanille biscuit.  Deze worden standaard afgewerkt met slagroom en chocolade, rijkelijk met fruit voorzien. Bij deze taarten is het bovenste deel overtrekken met suikerpasta en gevuld met slagroom en fruit.  Het onderste deel is gevuld en afgewerkt met slagroom en fruit. Naargelang het aantal personen kan er met meer dan 2 lagen worden gewerkt.

Combitaart houdbare topper

Vanaf 45 euro

Onze biscuit bestaan uit een zachte vanille biscuit.  Deze worden standaard afgewerkt met slagroom en chocolade, rijkelijk met fruit voorzien. Bij deze taarten is het bovenste deel overtrekken met suikerpasta maar is niet eetbaar door het gebruik van een dummy. Het bovenste gedeelde kan nog enkele maanden bewaard worden als aandenken.  Het onderste deel is gevuld en afgewerkt met slagroom en fruit. Naargelang het aantal personen kan er met meer dan 2 lagen worden gewerkt.

Cupcakes

vanaf €1,20

Een luchtige cake natuur, versierd met suikerpasta of met een botercreme-swirl. Thema en kleuren naar keuze.  Kan met eetbare foto. (gewone cupcakes vanaf 12 stuks en mini’s vanaf 24 stuks)

Diplomat

vanaf €0.90

Een heerlijk dessertje met rum.

Flan

vanaf € 7.00

De vlaai heeft een zachte smaak van pudding.  In optie verkrijgbaar met slagroom en nootjes (breseliene)